RADOVI U ULICI PARTIZANSKE AVIJACIJE
Foto: www.bezanijskakosa.com

Od 1. do 5. decembra 2022, JKP “Beograd put” izvodi radove u Ulici partizanske avijacije na Bežanijskoj kosi, i to u delu između zone raskrsnice sa Ulicom Stojana Aralice i zone raskrsnice sa Ulicom Marka Čelebonovića.

Tokom radova će za saobraćaj biti zatvorena jedna kolovozna traka u Ulici partizanske avijacije, a saobraćaj u drugoj traci će se odvijati dvosmerno, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

beograd-put

Pomenuta deonica će tokom radova biti zatvorena za saobraćaj, pri čemu će se vozila gradskog prevoza u zoni radova kretati izmenjenom trasom:

– linije 74, 75 i 75N u smeru ka Bežanijskoj kosi će saobraćati trasom: Partizanske avijacije – Peđe Milosavljevića – Dr Huga Klajna i dalje redovnim trasama;

– linija 76 u smeru ka Bežanijskoj kosi će saobraćati trasom: Partizanske avijacije – Peđe Milosavljevića – Dr Huga Klajna – Rajkova i dalje redovnim trasama;

– linije 612 i 708 u smeru ka Bežanijskoj kosi će saobraćati trasom: Partizanske avijacije – Peđe Milosavljevića – Dr Huga Klajna – Marka Čelebonovića i dalje redovnim trasama.

Stajalište “Nikole Dobrovića” (za linije 74, 75, 76, 612, 708 i 75N) se privremeno izmešta za smer prema Bežanijskoj kosi, u Ulicu partizanske avijacije, na poziciju oko 40 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Marka Čelebonovića.

dubinsko-pranje

BKOstavite komentar