CENTAR ZA RANI RAZVOJ DECE I INKLUZIJU: DRUGA FAZA RADOVA
Foto: www.bezanijskakosa.com

Centar za rani razvoj dece i inkluziju (CRRDI) radnog naziva “Ukras sveta”, koji se trenutno gradi u novobeogradskom naselju Bežanijska kosa, trebalo bi da otvori svoja vrata i primi prve stanare do kraja 2024. godine.

Druga faza radova na pomenutom kompleksu, počela je krajem decembra 2022. godine. Planirano je da radovi u ovoj fazi traju 24 meseca. Na gradilištu se trenutno nalazi više toranjskih građevinskih dizalica, radnih mašina i opreme.

centar za rani razvoj dece i inkluziju
centar za rani razvoj dece i inkluziju

Postavljena je i nova građevinska tabla u Ulici Peđe Milosavljevića, a delovi zaštitne ograde oko gradilišta koji su nedostajali, ponovo su vraćeni na svoja mesta, čime je poboljšana bezbednost prolaznika. Veći deo ograde nestao je još tokom prve faze radova, sa dela gradilišta u Ulici Dr Huga Klajna.

centar za rani razvoj dece i inkluziju tabla

ograda

Podsećamo da će cela investicija na ovom objektu od 17.000 kvadrata iznositi 30 miliona evra, a u sklopu Centra za rani razvoj dece i inkluziju će se nalaziti bazen, trenažni centri, fizio-sale, senzorne sobe, mini zoološki vrt i manjež.

centar za rani razvoj dece i inkluziju gradilište

centar za rani razvoj dece i inkluziju gradilište

Investitor je Ministarstvo za javna ulaganja Vlade Republike Srbije. Izvođači radova su beogradske firme “JADRAN d.o.o.”, “MILLENIUM TEAM d.o.o.”, “TELESEC d.o.o.”, kao i podizvođač “KOTO d.o.o.”.

 

Katastarska parcela: KP 1569/1 KO Novi Beograd

Građevinska dozvola: ROP-BGDU-25491-GR-9/2022, IX-20 br. 351-638/2021 od 11.02.2022. godine

Projektanti: Jadran doo i Millenium Team doo
Odgovorni glavni projektant: Nebojša Jeremić, dipl. inž. arh.

dubinsko-pranje

hor-iz-drugog-ugla

 

PROČITAJ STARIJU VEST (17.04.2022.):
CENTAR ZA RANI RAZVOJ DECE I INKLUZIJU

BKOstavite komentar