PROBIJENA DVA ROKA ZA IZVOĐENJE RADOVA
Foto: www.bezanijskakosa.com

Iako je bilo najavljeno da će druga faza ovogodišnjih radova u ulici Nedeljka Gvozdenovića na Bežanijskoj kosi trajati od 19.09. pa do 18.10.2020. godine, ekipa web portala Bežanijska kosa se na licu mesta uverila u suprotno.

Građani zbunjeni – početak ili kraj radova?

Radovi nisu bili završeni u pomenutom roku, a na priloženim fotografijama možete da vidite kako je u nedelju 18. oktobra 2020. (u večernjim časovima) izgledala ulica Nedeljka Gvozdenovića na delu od ulice Viktora Novaka, do ulice Dušana Vukasovića.

Ugao ulice Marka Ristića

Semafori van funkcije, izmeštena stajališta gradskog prevoza nisu uklonjena, a učesnici u saobraćaju i dalje zaobilaze razne prepreke u vidu razbacanih znakova, parkiranih radnih mašina, paleta putarskog repromaterijala i sl.

Ugao M. Vujaklije, N. Gvozdenovića i D. Vukasovića

Građani zbunjeni i ogorčeni

Reakcije žitelja ovog dela Bežanijske kose (III MZ) koje smo imali prilike da čujemo su krajnje negativne, jer je najavljeni rok za završetak radova probijen.

Jedno od izmeštenih stajališta autobusa u Grčkoj ulici još uvek u funkciji

Jedno od izmeštenih stajališta autobusa u Grčkoj ulici još uvek u funkciji

Stanari 3. Mesne zajednice su u novonastalim okolnostima i dalje  prinuđeni da bez ikakvog prethodnog obrazloženja nadležnih, posle gotovo punih mesec dana strpljenja i odricanja, nastave da dodatno pešače do izmeštenih stanica javnog prevoza.

Vlasnici motornih vozila će takođe morati da sačekaju konačan završetak radova da bi mogli da bezbedno parkiraju vozila ispred svojih zgrada.

Završetak radova prolongiran do 25.10.2020.?

Prema nezvaničnim informacijama kojima baratamo, radovi će biti okončani tek u sledeću nedelju, 25.10.2020. godine, što je na osnovu zatečenog stanja na licu mesta, malo verovatno da će se dogoditi.

Trenutno se nećemo baviti time koliko će poreske obveznike koštati svaki dodatni dan u probijanju roka na redovnom održavanju ove novobeogradske ulice.

Probijen i drugi rok

Probijen je i drugi rok za završetak radova, a trotoari u okviru navedene lokacije nisu potpuno završeni, kao ni uklanjanje svih znakova za izvođenje radova. Semafori ni 6 dana od probijanja drugog roka nisu vraćeni u funkciju.

Pročitaj najnoviju vest u vezi radova:
RADOVIMA NIKAD KRAJA 27.10.2020. (link)

BKOstavite komentar